Kensaku Tenshi – New Funky Fashion by Stefan Musca

New Funky Fashion By Stefan Musca anunta lansarea colectiei Kensaku Tenshi ( 検索天使 - cautarea ingerilor), disponibila in magazinul online www.nff.ro incepand cu data de 10 noiembrie 2014.

Stefan Musca s-a consacrat pe piata de fashion din Romania ca un explorator, un designer cu o nemarginita fantezie, ale carui viziuni, plasate mereu la granita dintre arte, devin puternice declaratii de intentie si, mai apoi, incredibile povești.

Foloseste tesaturi, taieturi si tehnici provocatoare pentru a construi intrigi fantastice si trece, in premiera, linia dintre arta si comercial, pentru a finaliza cu un rezultat triumfator: o poveste nipona post-apocaliptica, care imbina ganduri romantice delicate in linii abrupte, sigure si puternice.

Noua colectie Stefan Musca isi are ideea de origine in orizonturile stranii ale unei tari indepartate, un regat incorsetat in cenusiu, care-si numara tulburat secundele, adunandu-si legendele din milioane de cioburi imprastiate, bizar si rece, de sfarsitul lumii.

Pentru colectia Kensaku Tenshi s-au folosit materiale precum denim, bumbac&elastan, matase, piele naturala si ecologica - din care s-au realizat 20 de outfituri.

Designer: Stefan Musca
Photo: Vali Barbulescu
Styling: Delia Tudose
MakeUp: Diana Ionescu
HairStyle: Claudiu Alex Sarghe