Bounty Fair

La targul "Bounty Fair" se gasesc minunatii care sa bucure ochiu si sa salte inima de incantare, cadouri perfecte, zambete, oameni frumosi si voia buna! Va veti intalni cu produse realizate manual sau design-uri unice (imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare, decoratiuni de interior, produse bio, alimente raw, prajiturele), pentru tineri, adulti si copii. Vom avea si o zona de lounge, cu dulciuri, mancare si ceva bun de baut, pentru ca niste cumparaturi de succes se incheie cu o masa gustoasa :)

De unde a pornit Bounty Fair?

De la ideea ca este in natura noastra sa cautam locuri, evenimente, situatii si oameni care sa ne inspire, sa ne trezeasca sentimente placute, sa ne ajute sa visam constructiv. Pentru toti cei care cauta bucatele de fericire in lucrurile frumoase din jur ii recompensam cu "Bounty Fair"! Pentru ca stim extazul pe care il simti cand iti cumperi un lucru nou si minunat. Stim zambetul trezit de amintirile alaturi de un drag prieten pentru care tocmai gasesti cadoul super potrivit. Stim fiorul curiozitatii pe care-l simti cand vezi cate lucruri noi ai de explorat. Stim ca shopping-ul este o arta, iar produsul ei este reflectat de fiecare prin stilul propriu!

Asa ca va asteptam cu mare drag si cu multe dragalasenii la Bounty Fair, 16 Noiembrie, intr-o Duminica, la Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, aproape de Piata Romana, mai exact langa Gradina Icoanei si Str. Arthur Verona ), de la orele 11.00 la 20.00.

Intrare este libera!

Pentru detalii, concursuri si ganduri bune vizitati-ne pagina de Facebook:
www.facebook.com/bountyfair