Adriana Agostini


Adriana Agostini

Telefon:

+40 (0)727.218.169

Website:

www.adrianaagostini.com

Facebook:

www.facebook.com/Fashion.Adriana.Agostini


Prezentare

Una dintre prezentele constante pe podiumurile de moda din Romania si din Italia, designerul vestimentar Adriana Agostini a creat in fiecare an colectii unicat, majoritatea stralucind, din 2009 la aproape toate editiile Romanian Fashion Week, Summer Festival Mamaia si Bucharest Fashion Week. Creatiile sale au facut sezatie si la ultimele editii ale Romanian InfoFashion Festival unde sunt desemnate "Ambasadoarele" frumusetii si nominalizate creatiile designerilor care asigura tinutele reprezentantelor Romaniei la Finalele Mondiale Miss Supranational, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bride, Miss Tourism Queen International, Top Model of the World.

Feminitate, eleganta, glamour

Fiind psiholog si inteligent analist al gustului, Adriana isi imbie publicul spectator in a-si descoperi structura si stilul inainte de a-si alege o tinuta - scria o cronica. Nu mizeaza pe latura comerciala, ci pe cea artistica, nu triseaza si nu vinde non-calitatea. Inventeaza, creeaza si promoveaza modele absolut originale, descopera si fructifica fiecare ton, tendinta sau culoare. Iar fiecare linie noua sau fiecare retus prinde forma intr-o tinuta care lasa feminitatea sa se redescopere intr-o irezistibila si unica maniera.

Tinutele vestimentare create de ea sunt ca un manifest pro-feminitate, dovedind ca femeile pot fi la fel de puternice precum barbatii, dar in acelasi timp, extrem de sensibile. Acestea se inscriu in zonele trendy, fancy, glamourous, cool sau pur si simplu elegant.

Una dintre cele mai recente colectii prezentate la Bucharest Fashion Week s-a aflat insa la rascrucea dintre doua lumi: o lume goth si vitage intersectata cu o lume jucausa, imbratisata de tineri.

Adriana Agostini a fost distinsa cu Premiul Donne di Moda acordat de Donna Impresa Magazine din Italia. Aceeasi prestigioasa publicatie condusa de Valeria Mariani si de Bruno Baldassarri, editor si marketing manager i-a rasplatit cu Premiul pentru Management, pe organizatorii Romanian InfoFashion Festival, Camelia si Marius Seceleanu.

Creatia Adrianei Agostini a stralucit la Premiile Oscar

In cadrul ceremoniei care a avut loc la Los Angeles in 2012, romanii Radu Corlan si Petru Pop au fost premiati cu Scientific and Engineering Award, un trofeu acordat de Academia Americana de Film pentru inovatiile in domeniul tehnologiei. Inventia celor doi romani, onorata cu un Oscar pentru tehnologie si realizari artistice, a fost atunci prezentata pe ecranul centrului Hollywood and Highland, in cadrul celei de-a 84-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film. Petru Pop si Radu Corlan, fac parte din echipa care a inventat camerele digitale ultrarapide, folosite la filmarea unor productii de la Hollywood, printre care si Inception, Born to be Wild sau seria Mision Impossible cu Tom Cruise. Cu acea ocazie Petru Pop a venit alaturi de sotia sa, care a ales sa poarte o rochie creata special de Adriana Agostini.

"Doamna Pop imi mai vizitase magazinul anterior si i-au placut mult creatiile mele, asa ca a decis sa poarte o creatie a mea la importantul eveniment. A ales una dintre propunerile facute de mine, culoarea rochiei, un blu-balestra, potrivindu-se perfect cu trasaturile sale. La sosirea acasa, sotii Pop m-au sunat si mi-au povestit ca rochia creata de mine a facut senzatie." - a spuns Adriana Agostini.

Castigatoarea Finalei Mondiale Miss Globe 2013, romanca Bianca Paduraru a fost invitata in juriul Miss Globe Canada si a purtat creatii ale Adrianei Agostini. Designerul si-a prezentat colectiile si la PRIMM Insurance Markets Awards, Premier Classe - Who's Next Paris sau Bright Show Dubai.

Pe 4 septembrie 2015 Adriana Agostini a fost invitata de onoare si si-a prezentat cea mai noua colectie la finala mondiala a concursului de frumusete The Queen of Europe din Italia. Reprezentanta Romaniei, Pamela Ratiu (16 ani) a purtat la proba rochiei de seara o creatie Adriana Agostini si a castigat trofeul MISS GOLF Magazine.